Vinter evenemang
Transport

Vi hämtar dej vid ditt hotell och ger dig  med varma kläder så du kan njuta av upplevelsen. Därefter  transporteras  ni först med bil och sedan i snöskoter. Då reser vi med snöskoter i ca 20 minuter genom skogar, över myrar och sjöar innan vi når vårt läger.

Film

Mourrejaure

Ta chansen att möta den arktiska naturen i sin ursprungsform, en upplevelse som för en kort stund tar er till den verklighet som var vardag för våra förfäder. Vi tar er med till en plats där tystnaden är det dominerande ljudet, med himlen, stjärnorna och elden som enda ljuskälla och vid de rätta förutsättningarna ett fantastiskt norrsken.

Naturligtvis under ordnade former och med dagens bekvämligheter inom räckhåll.

Upplevelse

Där möts ni av värmen från den sprakande elden och den stillsamma omgivningen. Under kvällen får ni lära er göra upp eld och koka ert the/kaffe själv över er öppna eld. Ni blir även bjudna på en värmande middag med lokalproducerade ingredienser. Vi berättar om episoder ur gångna tider och det finns möjlighet att under tystnad betrakta himlen eller gå guidad nattvandring med det ljus som naturen själv erbjuder. Därefter samlas vi vid elden för en lättare förtäring och sedan åker vi tillbaka till ert hotell.